Предавање др Ранка Рајовића “Репродуктивно учење за мозак не постоји – Тајна две минуте“

ranko-rajovic-unicef-konferencija


Предавање др Ранка Рајовића
“Репродуктивно учење за мозак не постоји – Тајна две минуте“

Дечји културни центар Београд, Менса Србије и Центар за едукацију НТЦ

Субота 5. новембар у 18 часова

Дечји културни центар Београд, Таковска 8
Велика сала


Предавање др Ранка Рајовића “Репродуктивно учење за мозак не постоји – Тајна две минуте“, које организује Дечји културни центар Београд, Менса Србије и Центар за едукацију НТЦ, биће одржано у суботу 5. новембра у 18 часова у Великој сали Дечјег културног центра Београд .

Улаз је бесплатан, а резервација улазница може се извршити путеми пријавне форме на линку: https://www.менса.рс/ср/форме/119 , након чега на лични маил стиже потврда И упутство о преузимању улазница.

Ранко Рајовић, специјалиста је интерне медицине, област неуроендокринологија. Аутор је НТЦ програма учења који се спроводи у седамнаест држава Европе, а у седам је акредитован од стране Министарства образовања. Оснивач је Менсе у пет држава, а од 2002. године је и члан комитета међународне Менсе за даровиту децу (председник 2010 – 2012.). Сарадник је УНИЦЕФ-а. У 2015. години добио је признање међународне Менсе (МЕРФ – Менса едуцатион анд ресеарцх фоундатион) за интелектуални допринос друштву. Ради на Педагошком факултету у Копру у Словенији. Учествовао је у ТЕМПУС пројекту (Велика Британија – Словенија). До сада су спроведена два ЕУ пројекта (ИПА ЦБЦ) заснована на НТЦ програму (Хрватска – Црна Гора и Србија – Румунија).


44 item(s) « of 2 »
Posted in Саопштење за медије and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *