Простор

23 item(s)


Дечји културни центар Београд нуди Вам простор у коме бисте могли да одржавате конгресе, конференције, семинаре, презентације, представе, концерте и друге догађаје у организацији Ваше куће.

С обзиром да се налази у самом центру града, у Таковској улици бр. 8, Дечји културни центар Београд веома је погодан простор до којег је лако доћи.

Уважавајући Ваше захтеве, потребе и могућности, а у зависности од броја учесника догађаја, Дечји културни центар Београд Вам може понудити:


1. Велику салу сцена Донка Шпичек (капацитет = 439 места, величина сцене 160 м2)


 velika sala


velikasala2


 

Screenshot_1


2. Малу салу (капацитет = 150 места)


dkcb-mala-sala


_MG_4593a


dkcb-osnova-mala-sala


3. Атријум и галерију (П = 260 м2)


dkcb-atrijum-galerija



dkcb-osnova-atrijum-galerija

Опис простора

Простор је опремљен свом потребном техником (озвучењем, микрофонима – статичним и бежичним, пројекционим платном и пројектором). Уколико је потребна додатна техника, као и кетеринг, Дечји културни центар је у могућности да и то обезбеди у сарадњи са дугогодишњим партнерима куће.

Као сарадницима и пословним партнерима, Дечји културни центар Београд могао би да Вам понуди по сниженој цени улазнице за позоришне представе и курсеве у атељеима и студијима за Ваше запослене и њихову децу. Такође, било би Вам омогућено постављање Ваших банера на сајт Дечјег културног центра Београд, који има изузетну посећеност.

Посећујући многобројне програме и манифестације које Дечји културни центар Београд организује већ више од 40 година, више хиљада деце, родитеља, просветних радника, функционера, новинара и људи из јавног живота у току године прође кроз зграду Дечјег културног центра. Стога, постављање Вашег промо материјала приликом реализације догађаја у просторима Дечјег културног центра имао би за Вашу кућу веома успешан одјек у маркетиншком смислу. Надамо се да ћемо остварити сарадњу и имати прилику да Вас упознамо.

Контакт особе

Горан Јоксић, продуцент програма ДКЦБ,  060 167 33 22, joksic@dkcb.rs

Стеван Нешковић, продуцент програма ДКЦБ,  060 167 33 25, stevan.neskovic@dkcb.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *