ОДРЖАНА СЕДМА КРЕАТИВНА ДРАМСКА РАДИОНИЦА

bazaart (1)


ОДРЖАНА СЕДМА КРЕАТИВНА ДРАМСКА РАДИОНИЦА

 

На седмој по реду креативној драмској радионици за наставнике коју воде драмске групе у школама, сусрели смо се са новим изазовима, које су учеснице желеле да поделе са нама, тако да овај сусрет није био само радионичарски, већ и консултативни. Радионицу је водила драмска педагошкиња, Наташа Милојевић. Учестовале су наставнице српског језика и књижевности и стручне сараднице – психолошкиње. Учеснице су овог пута самоиницијативно желеле да радимо на материјалима које су оне донеле, како бисмо разрадиле њихов садржај и прилагодили ствараоцима и стваратељкама драмске представе, младима са тешкоћама у развоју. Радионица је била корисна свима, јер смо кроз процес изналажења најадекватнијих драмских и сценских решења успеле да померимо границе могућег. Креативна драмска радионица је одржана у понедељак, 22.05.2017. године у Дечјем културном центру Београда.

Следећа драмска радионица за наставнике предвиђена је за 29. мај у 19 часова на истом месту – соби 303 Дечјег културног центра Београд.

Радионице воде уметници – чланови и сарадници БАЗААРТ-а, а похађање је слободно.

Креативне драмске радионице за наставнике део су програма ЛОТРЕК центра Београд који подржава Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

bazaart (2)

Posted in Културно-образовни програм and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *