ОДРЖАНА ОСМА КРЕАТИВНА ДРАМСКА РАДИОНИЦА

radionica (1)



ОДРЖАНА ОСМА КРЕАТИВНА ДРАМСКА РАДИОНИЦА

Осма одржана креативна драмска радионица за наставнике коју воде драмске групе у школама, била је посвећена техникама загревања гласа за јавни и наративни говор. Радионицу је водила драмска педагошкиња, Наташа Милојевић. Учестовале су наставнице српског језика и књижевности и драмски уметници. У току радиоинице су се размењивала искуства из области драме у односу на могућности у раду са децом и младима. Група је показала интересовање за сарадњу у раду са инклузивним групама. На основу тога учеснице су из претходног искуства разматрале које технике говора могу да употребе у раду са инклузивним групама и колики би могао бити њихов образовни и развојни потенцијал. Радионица је протекла у веселој и разиграној атмосфери. Креативна драмска радионица је одржана у понедељак, 29.05.2017. године у Дечјем културном центру Београда.

Последња драмска радионица за наставнике овог циклуса предвиђена је за 12. јун у 19 часова на истом месту – соби 303 Дечјег културног центра Београд.

Радионице воде уметници – чланови и сарадници БАЗААРТ-а, а похађање је слободно.

Креативне драмске радионице за наставнике део су програма ЛОТРЕК центра Београд који подржава Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

7 item(s)
Posted in Културно-образовни програм and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *