Док чекамо госте: РАДОС(Т)НИ ДЕЛИКАТЕСНИ ПОНЕДЕЉАК


ЈУБИЛЕЈ

50. МЕЂУНАРОДНИ СУСРЕТ ДЕЦЕ ЕВРОПЕ „РАДОСТ ЕВРОПЕ”

Док чекамо госте: РАДОС(Т)НИ ДЕЛИКАТЕСНИ ПОНЕДЕЉАК

Понедељак, 30.9.2019, од 19:00
КЦ Град, Браће Крсмановић 4

 

Поводом 50. рођендана Међународног сусрета деце Европе „Радост Европе”, који се слави од 2. до 5. октобра у нашој престоници, Дечји културни центар Београд организује РАДОС(Т)НИ ДЕЛИКАТЕСНИ ПОНЕДЕЉАК, 30. септембра, од 19:00 у КЦ Град, Браће Крсмановић 4. Догађај је отворен за све суграђане, некадашње и садашње учеснике „Радости Европе”, пријатеље и поштоваоце ове јединствене дечје манифестације.

У години јубилеја, разноврсним програмом организованим током целе године, Дечји културни центар Београд подсетио је на протеклих пет деценија специфичног споја различитих култура и нација, као и традиционалног гостопримства.

Јубилеј манифестације „Радост Европе” обележавамо током целе године, креирајући разноврсне уметничке програме, креативне радионице, изложбе, стручне скупове, али и забаве за целу породицу. Једно од тих лепих дружења која организујемо биће на догађају „Радос(т)ни деликатесни понедељак”, када ће радосни тим Дечјег културног центра кувати ДРУГАРСКИ КАЧАМАК са разноврсним прилозима. Најмлађи посетиоци моћи ће да учествују у кулинарској радионици и користећи поврће и воће направе свој „савршен залогај”. Поведите своје малишане и дођите да се дружимо уз песму, игру и укусну храну! – поручио је Драган Марић, директор Дечјег културног центра Београд.

Централна прослава педесетог рођендана Међународне манифестације деце Европе ,,РАДОСТ ЕВРОПЕ’’ одржаће се од 2. до 5. октобра 2019. године у Београду. Оснивач и покровитељ Међународног сусрета деце Европе је Градска управа града Београда, а извршни продуцент Дечји културни центар Београд. Овогодишњи фестивал реализоваће се уз подршку бројних спонзора, дародаваца и пријатеља, на челу са генералним покровитељем компанијом „Forma Ideale” из Крагујевца, која има дугогодишњу традицију у реализацији бројних активности посвећених деци и дечијем стваралаштву.

Добро дошли!

Posted in Најаве, Радост Европе and tagged , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *