БЕОГРАДСКА ЗИМА ДЕЧЈЕГ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА БЕОГРАД


БЕОГРАДСКА ЗИМА ДЕЧЈЕГ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА БЕОГРАД

 

У оквиру манифестације „Београдска зима”, коју организује Градска управа града Београда, у Дечјем културном центру Београд одржаће се „БОЖИЋНИ КОНЦЕРТ“ у суботу, 12. јануара, у 12 часова, на Великој сцени „Донка Шпичек”.

На репертоару ће се наћи нумере „Мајка чесницу меси”, „Божић, Божић, благи дан”, „Коловођа”, „Анђели певају” и „Бадњак”, али и друге песме забавне музике посвећене најмлађој публици. Уз Хор Дечјег културног центра Београд и Хор Чаролија на концерту ће наступити Бојана Стаменов, Сергеј Ћетковић, Миња Субота, Леонтина Вукомановић, Иван Михаиловић, Иван Зекић и други. Божићни концерт употпуниће фолклорни наступ Уметничког центра „Талија”, који ће за ову прилику направити и драмски приказ српских обичаја.

Пре и после концерта, у Атријуму Дечјег културног центра Београд, од 11 до 13 часова деца ће имати прилику да учествују у УМЕТНИЧКИМ РАДИОНИЦАМА и од 11 до 14 часова да посете НОВОГОДИШЊИ САЈАМ, на којем учествују Издавачка кућа „Клет”, Удружење грађана „Плетење срцем”, „Плава шкољка”, „Сузанина земља чуда” и Дечји културни центар Београд.

УЛАЗ ЗА СВЕ ПРОГРАМЕ ЈЕ СЛОБОДАН.

Posted in Саопштење за медије and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *